Hemnature producten

Hi allemaal! Alweer een tijdje geleden dat ik mijn laatste blog schreef. Ik probeer het bij te houden maar in combinatie met gezin en werk is dat soms lastig. Maar daar ben ik weer!

Ik mocht een aantal producten uitproberen vanuit de webshop van Hemnature en ik ga jullie vertellen wat ik ervan vond!

Even over de verpakking, wat een fijne kleurtjes niet? De artikelen voor baby’s hebben een zachtroze en zachtblauwe tint. Het oogt al erg lief! De groene elementen zorgen ervoor dat je ziet dat het product natuurlijk is en geven een goede uitstraling. De producten voor mijzelf hebben mooie tekeningen op de verpakking, een beetje botanisch. Prachtig!

Ik heb de handzeep en het afwasmiddel meteen neergezet in de keuken. De handzeep ruikt naar olijfolie en heeft echt een natuurlijke geur. Hier moet je wel van houden. Het afwasmiddel was fijn, zacht voor de handen.

Ik mocht ook een aantal babyproducten testen! Joepie, daar word ik blij van. Ik smeer de producten die ik test altijd eerst zelf even op om te kijken hoe dat gaat. Gewoon voor de zekerheid. Daarna probeer ik ze bij Oliver. Vooral de olie was ik erg nieuwsgierig naar omdat Oliver droge plekjes op zijn benen had.

De diaper rash preventive gel cream voelt dik en zacht aan op de huid. Aan de geur moest ik even wennen, ik denk dat dit per persoon verschilt. Je moet er van houden. De baby oil is echt heerlijk, ruikt ook minder sterk en Oliver zijn huid voelde er heerlijk zacht door. Hij heeft wat droge plekjes op zijn benen af en toe dus ik heb dit dagelijks gesmeerd, toen ik dit een week deed verdwenen de plekjes! Erg goed dus. De baby oil gel voelt lekker dik aan op de huid en werkt ook goed voor drogere plekjes! Dit smeerde ik 1 keer in de week op. Ook deze geur was wat sterker en mijn voorkeur gaat meer uit naar de olie!

Daarnaast mocht ik zelf ook een aantal producten testen waaronder de eyelash & eyebrow boosting naturel serum. Love it! Voelt prettig aan en ik heb het gevoel dat mijn wimpers echt wat gegroeid zijn! Hoe gaaf is dat? De deodorant gebruikte ik een aantal keer omdat ik zelf altijd spuitdeodorant heb. Ik wilde het voor jullie wel graag uitproberen. Wat ruikt deze lekker zeg, een zachte geur. Niet te overdreven maar toch lekker! Hij werkte net zo goed als mijn spuitdeodorant maar ik ben ook niet iemand die veel zweet.

Daarnaast heb ik nog de Biologische Castorolie getest voor mijn haar. Ik heb het als masker op mijn hoofdhuid gebruikt, vooral de plekjes waar na mijn bevalling veel haar is uitgevallen. Ik krijg nu allerlei babyhaartjes terug! Ik gebruikte dit vroeger ook wel als massageolie bijvoorbeeld. Het is geurloos en dat vind ik eigenlijk wel prettig! Makkelijk om mee te smeren, niet te dik of te dun. Erg prettig dus!

Alles was netjes verpakt en de webshop werkt ook heel prettig!

Mocht je nou enthousiast of nieuwsgierig zijn neem dan een kijkje in de webshop van Hemnature! Ze hebben momenteel een winteractie met korting dus zeker een kijkje waard.

Liefs Rebecca

Lifestyle

January 14, 2021

Delen

Reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *