Rolgordijnwinkel.nl

Tijdens de make-over van het kamertje van Oliver zocht ik nog een verduisterend rolgordijn. Binnen twee klikken kwam ik terecht op de website van rolgordijnwinkel.nl

Ik wilde graag een neutrale kleur omdat ik er ook voor de warmte en sfeer gordijnen bij wilde. Deze kleur werd, zoals je mij vast wel kent, wit. Ik dacht dat het misschien wat saai werd maar het zorgde voor een mooie basis in combinatie met een gekleurd gordijn.

Het bestellen ging snel en eenvoudig. Je kunt makkelijk aangeven wat je wensen zijn. Bijvoorbeeld aan welke kant je het ‘touw’ wilt, ook is deze extra veilig voor kinderkamers. Ik kon kiezen uit alle kleuren voor het gordijn zelf. Erg prettig dus!

Toen het rolgordijn binnenkwam was ik benieuwd of de maten klopte en het kwam gelukkig overeen. Ik was alweer bang dat ik het niet goed had opgemeten, haha. Het rolgordijn kwam super netjes verpakt binnen. Ook de levertijd was snel. Ik ben heel tevreden met het rolgordijn en ga voor onze zolder t.z.t. zeker weer bestellen bij rolgordijnwinkel.nl De keuze is uitgebreid en het bestellen gaat snel en gemakkelijk!

Interieur

December 7, 2020

Delen

Reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *