Baargoud

Zo’n bevalling is een hele prestatie, al zeg ik het zelf. Daar staat natuurlijk tegenover dat je het allermooiste ooit ervoor terug krijgt. Jouw kleintje/kleintjes!

Sommige vrouwen en partners van, vinden het mooi om deze gebeurtenis te vieren met een mooi sieraad. Daarmee laat je aan jezelf of aan je partner zien hoe trots je bent op die 9 maanden zwangerschap en de bevalling die je hebt gehad.

Dit sieraad is sowieso een symbolische herinnering aan de geboorte van jouw lieve kleine schat.

Bij Pebble and Palm hebben ze pr√°chtige sieraden waaronder de birthstone ring. De birthstone ring is een ring met een prachtige steen die bij de geboortemaand van jouw kleintje hoort. De sieraden bij Pebble and palm worden handgemaakt van 14 karaat goud. De kwaliteit van goud gaat levenslang mee en kan worden doorgegeven van generatie op generatie. Hoe speciaal is zo’n cadeau dan?

De stenen in de birthstone ring zijn per geboortemaand verschillend. Voor januari granaat en voor juli bijvoorbeeld robijn. De maand waarin Oliver is geboren, juni, heeft een prachtige donkere steen van alexandriet.

Het is een blijvende herinnering voor de meest bijzondere gebeurtenis in mijn leven. Het fijne is dat deze ring mooi blijft en dat ik deze altijd kan blijven dragen. Jij kunt zo’n mooie ring winnen, lees hieronder hoe!


Bij Pebble and palm hebben ze trouwens nog veel meer prachtige sieraden voor bijzondere gelegenheden of om zomaar cadeau te doen. Ze verkopen handgemaakte gouden droomsieraden. Hun stijl past helemaal bij mij, de prachtige kleuren op de website, het inpakmateriaal, alles doet dromerig aanvoelen. Op mijn wenslijstje staat bijvoorbeeld nog de Pebble letter ring

Ook hebben ze prachtige oorbellen en kettingen dus de Symbol Pebble necklace staat ook zeker op mijn lijstje!


Hoe kun je zo’n mooie ring winnen? Check de post met de foto van ons 3 op mijn Instagram en lees daar meer!

Mocht je enthousiast zijn en zelf zo’n prachtig sieraad willen? Kijk dan op de website van Pebble and palm.

Baby, Lifestyle

August 30, 2020

Delen

Reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *