Krampjes – Woller helpt!

Krampjes.. de eerste weken had Oliver hier nog niet veel last van maar deze kwamen rond week 4 en waren erg vervelend. De darmen van onze mini’s zijn nog in ontwikkeling en dat veroorzaakt vaak krampjes. Dit is vervelend voor de kleine maar ook voor ons als ouders omdat je je machteloos voelt. Je ziet dat jouw kindje pijn heeft maar kan de pijn niet weghalen. Ik kreeg tijdens mijn zwangerschap van Kipkep de Woller om uit te proberen. Toen de krampjes bij Ollie begonnen heb ik deze er meteen bijgepakt.

Het warm maken van de Woller is simpel, je haalt het zakje uit de hoes en legt deze op een bord in de magnetron. Eventjes opwarmen en je hebt binnen no time een warm kussentje voor je kleine. Als je je goed houdt aan de instructies zal deze nooit té warm zijn. Je gezond verstand gebruiken is daarbij ook een must. Na het opwarmen stop je het zakje terug in de hoes en kan deze lekker op het buikje van je kleine worden gelegd. Zowel de warmte als de lichte druk van het kussen gaven Oliver meteen verlichting. Met wat liefde van ons erbij zijn de krampen nu te doen. Het gaat al een stuk beter en hij is veel rustiger! Echt een aanrader dus. Je kunt de Woller via de webshop van Kipkep bestellen. Hieronder vind je een link. PS wist je dat je de Woller ook kunt gebruiken voor jouw stuwing of andere pijnen na de bevalling? Werkt ook ontzettend goed!

Bestel nu!

Baby

July 15, 2020

Delen

Reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *