Geurwolkje

Ik heb dit mooie product al vaak voorbij zien komen bij de leukerds die ik op Instagram volg. Sinds alle ellende van mijn zwangerschap ben ik op zoek gegaan naar manieren om écht te ontspannen. Als ik aan ontspanning denk, dan denk ik aan de Spa waar het altijd ruikt naar Eucalyptus of bijvoorbeeld Rozenhout. De Spa ga ik nu niet heen met deze bolle buik maar zelf één creëren thuis dat leek mij wel wat!

Met het Geurwolkje kon ik zo’n plek creëren en dit op allerlei plekken in huis. Te beginnen met de badkamer. Als je de diffuser ziet lijkt het bijna een accessoire die er gewoon bij staat, zo mooi vind ik hem! Deze past ook erg goed bij ons interieur zoals je kunt zien. Het werkt heel makkelijk: je opent de diffuser en giet wat water in het bakje, daarna wat druppeltjes olie en de hoeveelheid kun je naar eigen ‘geurbeleving’ bepalen. De één houdt van een heftigere geur dan de ander natuurlijk!

Bij geurwolkje.nl kun je uit verschillende etherische oliën kiezen die passen bij jouw ‘mood’. Ik koos onder andere voor de geur ‘eucalyptus’ omdat ik wat verkouden was en wat stress had. Ik had behoefte aan een soort wellness gevoel en dat werkte heel goed met deze geur! De frisse, kruidige en koele geur verspreidde zich snel in de ruimte omdat het ook al lekker warm was door het bad. Ik beleefde echt een wellness gevoel in eigen huis!

Niet alleen in de badkamer staat ons geurwolkje, deze verplaats ik regelmatig naar de slaapkamer of woonkamer. In de slaapkamer staat hij aan als we merken dat er een wat drogere lucht hangt waardoor je wakker wordt met zo’n droge keel. Dit werkt dan erg goed. In de woonkamer zet ik hem aan om het huis lekker te laten ruiken maar ook om mijn plantjes te verzorgen. Onze monstera groeit beter!

Sinds ik zwanger ben probeer ik af en toe echt bewuste momenten te prikken om tot mijzelf te komen. De geur ‘meditatie’ past daar goed bij. De tijd waarin we nu zitten zorgt ervoor dat ik regelmatig stress ervaar en zulke momentjes zijn dan erg fijn. Ik gebruik voor die momenten ook de de-stress thee van Geurwolkje. Deze ziet er niet alleen supermooi uit maar smaakt ook nog eens heerlijk!

Ik heb de ‘bloemenpracht’ versie uitgeprobeerd. Ik gebruik een handig zakje, doe er een theelepeltje thee in en laat het een tijdje intrekken. Ik hou wel van sterke thee namelijk! De thee is cafeïne vrij, handig dus tijdens de zwangerschap. De combinatie van deze kruidenthee bestaat uit lavendel, rozenbloesem, kamille, goudsbloem, korenbloem en citroengras en smaakt heerlijk! Sowieso word ik altijd rustig van een kopje thee maar ik merk wel dat het invloed heeft op de spanning in mijn lichaam. Ik drink er twee kopjes per dag van en hij is al bijna op!

Wil jij in deze tijd nou ook lekker ontspannen? Kies dan voor een prachtige diffuser, lekkere oliën en een heerlijk zakje thee van Geurwolkje!

Interieur, Lifestyle, Zwangerschap

April 3, 2020

Delen

Reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *