IXXI your world

Dit leuke pakketje kreeg ik deze week aangereikt door mijn goede (inmiddels) kennis: de postbezorger. Klein maar fijn, niet te veel poespas. Het doosje van de IXXI ziet er al mooi uit dus dat belooft wat voor de inhoud.

Als je een groot wanddecoratie item scoort verwacht je een gigantisch pakket. Bij IXXI is dat gelukkig niet het geval. Je gaat het zelf nog even in elkaar zetten. Maar geen paniek, dit is echt eenvoudig en zo gepiept.

Van de binnenkant word ik al vrolijk omdat de lichte pastelkleurtjes van de folders mij toelachen. Helemaal mijn ding, ik krijg er een zomers gevoel van. Daaronder zie ik mijn uitgekozen wanddecoratie al liggen.

There she is, what a beauty! Ik heb gekozen voor minimalisme. Simpele zwarte lijnen maar wel een prachtig figuur. Er staat op de voorkant duidelijk hoeveel kaartjes je gaat monteren en hoe groot de wanddecoratie is.

Wanneer je deze prachtige kaartjes eruit haalt kijk je tegen iets aan waar ik wat zenuwachtiger van word. Wat ga ik hier allemaal mee doen? Gelukkig zit er een handig foldertje bij waar op staat dat er een instructievideo online staat. Mooi, dacht ik bij mijzelf, dan hoef ik geen moeite te doen om het uit te vogelen. Samen met mijn, net zo niet handige vriend, bekijken we de video. Easy peasy lemon squeezy al zeg ik het zelf!

We stallen alles netjes uit en gaan beginnen. De kaartjes liggen op volgorde, je begint linksboven en kan precies uittellen wanneer je naar de rij beneden gaat. Ik zou alleen geen Rebecca heten als ik daar pas later achter zou komen. Bij ons lag dus alles door elkaar, máár zelfs voor die handige mensen heeft IXXI iets bedacht! Op de achterkant staan namelijk een soort bladzijdenummers dus we begonnen makkelijk opnieuw.

En daar lag onze IXXI te shinen op tafel. We konden beginnen met het vastklikken. Je schuift de vierkantjes en rechthoekjes op de juiste plek en drukt hem aan met een speciaal soort knopje. Heel handig en het geeft een soort voldoening, dat geluidje dus, haha.

Nala vond alles ook erg interessant dus die heeft mij geholpen.

Het klikken ging gemakkelijk! Ik heb het eventjes volgehouden maar Laurens heeft het afgemaakt. Dat bukken voelde met een bowlingbal aan de voorkant van je lijf niet heel prettig.

Toen alles vastzat behalve de bovenste rand bevestig je een soort klik dingetjes in een lijn. Deze lijn bevestig je aan de muur, je zorgt dat hij waterpas hangt en vervolgens trek je deze los en blijven de klik dingetjes hangen. Dit is prettig want daar konden wij de IXXI gemakkelijk aan vasthangen. Deze klik dingetjes zitten vast met wandtape. Je hoeft dus geen spijkers te slaan. 1 van de grote voordelen want ik durf dat nooit zo goed. Daarnaast kan ik deze IXXI heel makkelijk vervangen voor een andere met hetzelfde formaat!

En daar hing ze dan ineens. Wat een pracht niet? Wij zijn er echt superblij mee. Het geeft de woonkamer een hele andere uitstraling.

Wil jij ook binnen no time zo’n prachtige wanddecoratie? Check de website van IXXI !

Interieur

March 26, 2020

Delen

Reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *