Baby – eerste jaar

Toen ik een heel vrolijke pakketje in de brievenbus vond en dit boekje voor het eerst doorlas wist ik dat ik iets erover wilde vertellen. Het boekje is van Baby bunny en ziet er op het eerste oog al prachtig uit toch? Er zijn twee verschillende kleuren te bestellen: zwart en wit. Ik ging uiteraard voor wit, zoals je waarschijnlijk wel had gedacht.

In dit boekje kun je leuke herinneringen van het eerste jaar van jouw kleine beschrijven. De tekstvakjes zijn gelukkig niet zo groot dat het een heel boekwerk moet worden maar net genoeg om iets leuks te beschrijven. Het is dus makkelijk om tussendoor even iets te krabbelen aangezien je veel tijd kwijt zult zijn aan dat mini mensje. Heel prettig om dan niet verplicht een halfuur iets te moeten schrijven maar gewoon lekker kort. Anders zou het boekje bij mij waarschijnlijk in de kast belanden en nu weet ik zeker dat ik het ga invullen.

Wat voor soort dingetjes ga je dan beschrijven? Nou denk bijvoorbeeld aan hoogtepunten als: hoe de geboorte was, wat was toen het weet en welk nieuws was belangrijk. Voor nu zou ik dat vakje alvast kunnen invullen want dat ging uiteraard over het Corona virus. Ook staan er hoogtepunten in waar je iets kunt schrijven over de eerste maand en de tweede maand, of bijvoorbeeld de eerste keer naar buiten. Je zou er ook een kleine foto aan toe kunnen voegen!

Hoe leuk is dit boekje voor jezelf maar ook voor jouw kleintje om later terug te blikken en samen te kletsen over hoe die eerste maanden waren?

Een aanrader dus! Je kunt het boekje bestellen bij Baby bunny voor €24,95! Ze hebben ook nog allerlei andere leuke boekjes over bijvoorbeeld de zwangerschap, een kinderwens, het kraambezoek of voor opa en oma! Genoeg keuze dus.

Liefs Rebecca

Baby

March 17, 2020

Delen

Reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *